Κατάστημα

Καλώς ήλθατε στο κατάστημα μας.

Ελπίζουμε πως τα προϊόντα μας θα σας βοηθήσουν στην υγεία, ευτυχία, ηρεμία και εξέλιξη σας.

Είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εντατικής εργασίας.

Κάντε κλικ εδώ για τα Βιβλία μας

Για μια λίστα απο τα CD και DVD μας, κάντε κλικ εδώ.

Για το Παιχνίδι Της Αγάπης

Τα Ηλεκτρονικά βιβλία είναι όλα μόνο 10 Ευρώ ή 14 $.

Τα Σεμινάρια στο Ίντερνετ είναι μια θαυμάσια και οικονομική ευκαιρία να ωφεληθείτε από τα σεμινάρια μας από μακριά για μόνο 2 εύρω το μάθημα.

Οι αγορές σας από το κατάστημα είναι 100% ασφαλείς. Δεν αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες (όπως π.χ. αριθμούς πιστωτικών καρτών). Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της γνωστής διαδικτυακής υπηρεσίας PayPal.

(Παρακαλούμε σημειώστε πως οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ταχυδρομικά.)

************************************

Προσοχή – Όσοι θέλετε να λάβετε βιβλία, CD, DVD με αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή επιτρέπεται μόνο ένα νόμισμα στο Κατάστημα και οι περισσότερες παραγγελίες μας για βιβλία είναι από της ΗΠΑ, οι τιμές στα Ελληνικά Βιβλία παρόλο που γράφουν $, είναι στην  πραγματικότητα  Ευρώ.

Άρα αν το βιβλίο γράφει $15, είναι στη πραγματικότητα 15 Ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες στα τηλέφωνα 22990 40314  ή 5 ή  6

 και να πληρώσετε αντικαταβολή. 

************************************

===========================================

Πως να κάνετε την δωρεά σας.

Μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας με τους εξής τρόπους:

1. Σε ένα από τα γραφεία μας, Στο Χαλάνδρι (210 6818151, 210 6818220), Μυρρινούντα (22990 40314,  5,  6)  ή Π. Φάληρο.

2. Με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα 72161242242 (Όλγα Τσιμπανούλη)

3. Με Ταχυδρομική επιταγή στην Όλγα Τσιμπανούλη, ΤΘ 93, 19003 Μαρκόπουλο.

4. Μέσω Papal στο ίντερνετ (κάντε κλικ πιο κάτω)

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις στείλτε μας ένα email στο armoniki@holisticharmony.com και στο ren@otenet.gr και ενημερώστε μας για την δωρεά σας, ώστε να σας στείλουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Αν κάνετε κατάθεση στην τράπεζα ή στο ταχυδρομείο, στείλτε μας τα στοιχεία για την διεύθυνση σας ώστε να σας στείλουμε μια απόδειξη.

Τα δέκα πιο δημοφιλή προϊόντα μας:

Διαλέξεις σε CD & DVD

lectures_dvd
Εκτός από τα απλά CD και DVD που προσφέρουμε για μόνο 5 ευρώ, έχουμε επίσης CD και DVD για 7 εύρω με πολύχρωμες εκτυπώσεις και σκληρές θήκες - πιθανόν για δώσετε σαν δώρα. Θα τα βρείτε στο κέντρο μας ή στο Βιβλιοπωλείο Πύρινο Κόσμο
Price: $ 7.00
by Admin

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ourania_prof
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 14 Μαθήματα για το πως να καταλάβουμε και να εφαρμόσουμε την Ουράνια Προφητεία Σε DVD = μόνο 70 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 28 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα More Info »
Price: $ 28.00
by Robert Najemy

Δείτε Το Αλλιώς - ebook

deite
Δείτε Το Αλλιώς Εναλλακτικές Αντιλήψεις Το νέο βιβλίο του Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ Ολιστική Αρμόνια   Διαβάσετε προτάσεις για πάνω από 80 Θέματα,   Περιεχόμενα   Ι ============== Η ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ============== Γιατί Συμβαίνει ότι Συμβαίνει στον Καθέναν Τα Μαθήματα της Ζωής σαν Ευκαιρίες για Μεγαλύτερη Αυτοπραγμάτωση Εναλλακτικές αντιλήψεις - Εισαγωγή Εναλλακτικές αντιλήψεις - Σχετικά με τις More Info »
Price: $ 10.00
by Robert Najemy

BACH - ebook

cover
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΜΕ TΑ ΙΑΜΑΤΑ ΤΟΥ BACH Μια Ολιστική Ιατρική προσέγγιση στην Θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών Η Φωτεινή Μιχαλάκη Δερνίκου γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1941. Σπούδασε πρώτα Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (1960-1966). Σπάνια στη ζωή της έκανε μόνο ένα πράγμα. Έγραψε δύο βιβλία Φυσιολογίας και Ειδικής Νοσολογίας κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Συνέχισε More Info »
Price: $ 10.00
by Robert Najemy

ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ

aytogonsia1
Price: $ 80.00
by Robert Najemy

ΥΓΕΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ygeia
ΥΓΕΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 11  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ Σε DVD = μόνο 55 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 21 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο ιντερνετ More Info »
Price: $ 22.00
by Robert Najemy

Σαράμ: οι περιπέτειες μιας ψυχής

saram_el
ΣAPAM OI ΠEPIΠETIEΣ MIAΣ ΨYXHΣ ΠEPA AΠO THN EPΓAΣIA ME TO EΣΩTEPIKO ΠAIΔI EINAI H ΣYMΦIΛIΩΣH TΩN YΠOΠPOΣΩΠIKOTHTΩN Mετά από πολλές ενσαρκώσεις πάνω στην Γη, η αιώνια ψυχή Σαράμ ενσαρκώνεται στον πλανήτη Zέα για να λύσει τις εσωτερικές της συγκρούσεις. Παρακολουθούμε την εξελικτική της διαδικασία μέσα από τις εμπειρίες του παρελθόντος, από προηγούμενες ενσαρκώσεις και More Info »
Price: $ 13.00
by Admin

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

miracles2
 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 11  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤA ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 2   Σε DVD = μόνο 55 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 21 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο ιντερνετ δείτε More Info »
Price: $ 22.00
by Robert Najemy

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

quantum
  ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 14  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Σε DVD = μόνο 70 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  More Info »
Price: $ 28.00
by Robert Najemy

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 3
Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Νο 3
 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 3  Σεμινάριο σε Βίντεο στο Ιντερνετ με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ 18  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤA ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ 3   Σε DVD = μόνο 90 ευρώ. - Αν προτιμάτε να σας στείλουμε το σεμινάριο σαν DVD, τότε τηλεφωνήστε στο 22990 40314,  5,  6. Στο Ιντερνετ μόνο 36 Ευρώ. - Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ηλεκτρονικάστο ιντερνετ δείτε More Info »
Price: $ 36.00
by Robert Najemy